Jumbo Supermarkten

Ondersteuning van de HR directeur Jumbo supermarkten bij de realisatie van de HR agenda en verantwoordelijk voor het Project Management beheer & projectmatig werken van Jumbo HR .
Dit betreft oa het ontwikkelen en introduceren van Project Management tools, feedback en training on the job van HR medewerkers/projectleiders, advisering van de HR MT leden.

2e rol bij Jumbo betreft Projectleider bij de invoering van Strategisch
Personeelsplanning. Van dit project is Fase I, Invoering Vlootschouw succesvol afgerond en is Fase II van het project Sleutelposities en Succession planning vorm gegeven.

Medio april ben ik tevens verantwoordelijk voor het project management van het project ‘Jumboriaan in hart en ziel’, een onderdeel van de strategische plannen binnen Jumbo; dit betreft een cultuur programma ter versterking van de Jumbo cultuur en waarden. Het project rapporteerd rechtstreeks aan de RVB van Jumbo SuperMarkten. Ik ondersteun in dit project 1 van de eigenaren van Jumbo op methodiek en programma inhoud. Ook maak ik onderdeel uit van de projectgroep ‘Jumboriaan in hart en ziel’

In mijn laatste rol bij Jumbo heb ik vanaf augustus als projectleider vorm en richting mogen geven aan het project omtrent het nieuwe hoofdgebouw van Jumbo, met als richtpunt de invulling van Het Nieuwe Werken bij Jumbo; project ‘Hallo Nieuwe Werkplek’