REFERENTIES

Sociale Wijkteams Arnhem, projectleider

Nicolette Hagen en Claudia Tonissen

Met Hans als projectleider heb ik samen mogen werken binnen de wijkteams op weg naar de verzelfstandiging, inzake het opzetten van een personeels- en salarisadministratie. Een opdracht die we in no-time hebben moeten uitvoeren.
Ik heb Hans meer ervaren als collega dan als extern adviseur. Hans onderscheidt zich als adviseur door zich volledig te verbinden aan de organisatie en de opdracht. Samen verantwoordelijk voor het resultaat en volhouden tot dit bereikt is! 
Flexibel, makkelijk schakelen tussen strategisch en operationeel niveau, direct beschikbaar en bereikbaar, open en toegankelijk, en doen wat nodig is.
Dank voor de prettige samenwerking Hans en het bereikte resultaat!

 

Hans is heel prettig om mee samen te werken, flexibel, collegiaal, kordaat en kan zich in korte tijd de inhoud snel eigen maken. Kan goed de rode draad, maar ook de afbakening van een opdracht vasthouden. Communiceert hierover op een prettige, praktische en correcte manier. Hans heeft een pittige opdracht (PSA inrichting binnen een nieuwe stichting) in kort tijdsbestek op de juiste manier weten te ondersteunen.

 

Samenwerkende gemeenten Westbrabant, regionaal projectleider

Willem van den Heuvel, directeur bedrijfsvoering

Hans is een zeer goede projectleider. Zelfstandig, goed aansluitend bij de vraag van de opdrachtgever en inhoudelijk uitstekend. 
Kortom, aanbevelenswaardig.

 

Strukton Rail, adviseur e-HRM

Robert Loosman, Manager ICT

Ik heb Hans leren kennen als een zeer kundige eHRM-expert in verschillende rollen. Ik heb hem meegemaakt zowel in de rol van projectleider als die van implementatie-manager en eHRM-adviseur. In al deze rollen is Hans qua persoon bijzonder prettig om mee samen te werken, waarbij hij goed in staat is om zich te verplaatsen in de rol van de klant. Daarbij deinst hij er niet voor terug om kritische vragen te stellen welke een project nodig heeft. Met name in het concretiseren van de vragen, het vaststellen van de scope, het maken van duidelijke afspraken én de bewaking daarop is Hans een absolute meerwaarde. Zijn brede eHRM-kennis heeft bij Strukton Rail ook bijgedragen aan een stuk professionalisering en efficiency-verbetering. Qua persoonlijkheid is Hans erg toegankelijk en prettig in de omgang. Ik kan iedereen dan ook aanbevelen om Hans in te schakelen op het gebied van eHRM en/of projectmanagement.

 

Brandweer Amsterdam Amstelland, hoofd Beheer & Ondersteuning a.i.

Tineke de Haan, Manager P&O, Brandweer Amsterdam-Amstelland

“Hans heeft leiding gegeven aan een onderdeel van de afdeling P&O. Hij is deskundig op het E-HRM terrein, weet veel van de ontwikkelingen op dit terrein. Werkt goed samen, is sociabel en betrokken bij mensen. Ik heb de samenwerking gewaardeerd.” April 12, 2014

 

Adviseur HR Processen en e-HRM, Reclassering Nederland

Helga Reintjes,Projectleider bij Reclassering Nederland

Ik heb samen met Hans aan de vooravond gestaan van het e-HRM project. Ik heb hem leren kennen als kenner op het gebied van (on)mogelijkheden van e-HRM. Hans is betrouwbaar, klantgericht en weet mensen te enthousiasmeren.Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in het aanbestedingstraject en het mogelijk maken van de eerste verloning via AFAS Profit.October 17, 2013

 

HR Functioneelbeheer, VRU

Ruben van Geffen, Partner, Vroom Consultancy B.V.

Top qualities:Great Results, Expert, High Integrity

“Hans heeft een uitstekende interimopdracht gedaan voor Vroom bij het formeren van de Veiligheidsregio Utrecht. In een spannende periode van het project waarbij de personeelsdata van 29 brandweercorpsen werd samengevoegd is hij ingestapt en heeft hij de afdeling Informatiemanagement ondersteund bij het beheren en verbeteren van de HR data. Hij werd geprezen om zijn deskundigheid, nauwkeurigheid, helicopterview en communicatieve skills. Ik kan hem aanbevelen en zou hem zo weer inhuren.” May 16, 2012

 

HR Functioneelbeheer, VRU

Richtsje Samplonius, Hoofd Informatiemanagement en ICT, Veiligheidsregio Utrecht

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

“Hans heeft bij ons de inrichting van het P&S systeem vervolmaakt na een fusie van 30 organisaties. Een gigantische klus, veel onvoorziene omstandigheden en dat in een organisatie die op alle fronten nog in opbouw was. Daarnaast heeft Hans de bijbehorende management informatie mededefinieerd en de rapportagetool uitgerold. Zowel in contact met collega’s van ICT als van P&O is Hans top. Hij blijft rustig als de gemoederen oplopen en zorgt dat het resultaat er komt. Ik zou Hans graag weer inhuren als ik een project heb binnen zijn domein.” October 18, 2011

 

Full HR scan, Accounting Plaza

Jan Van Leeuwen, Manager Centre of Excellence, Accounting Plaza

Top qualities: Personable , Expert

“Hans Hoogendoorn heeft in 2010 namens Accounting Plaza een adviesopdracht uitgevoerd bij een van onze klanten. Tijdens deze opdracht heeft Hans zich uitermate snel in kunnen werken en zich de Accounting Plaza standaarden eigen kunnen maken.

Met zijn enorme kennis over de verschillende HR processen, heeft hij een helder en realistisch adviesrapport opgesteld. Een rapport wat concrete handvatten biedt ter optimalisatie van de HR administratie.

Gedurende de opdracht heeft Hans zich geprofileerd als een betrouwbare expert, waarbij hij met zijn enorme kennis een gesprekspartner was voor de diverse stakeholders zowel binnen Accounting Plaza als bij de klant.”

Service Category: HR consultant

Year first hired: 2010

 

Interim Team/Project Manager AK markt, Raet

Sebastian Hoogers, Directeur Professional Services (Member of the Board) at Raet BV

Top qualities: Personable, Expert, Creative

“Hoogendoorn PeC, in de persoon van Hans Hoogendoorn, heeft bij Raet een interim klus vervuld in de periode van eind mei 2008 tot en met december 2008. De opdracht aan Hoogendoorn PeC was 2-ledig. Enerzijds de overall projectleiding van de implementatie trajecten van de betreffende Raet applicaties bij de Onderwijs administratie kantoren en anderzijds het management van het Onderwijs AK team. Hans Hoogendoorn heeft zich hierbij getoond als een bekwaam en resultaat gedreven persoon. Gedurende zijn projectleiderschap zijn er zichtbare en aantoonbare resultaten behaald. Daarnaast heeft Hans Hoogendoorn bewezen een goede gesprekspartner te zijn op de diverse niveau’s (directie, klant, consultant, collega). Hans is tevens op inhoudelijk vlak een goede gesprekspartner geweest. Zowel de persoon Hans Hoogendoorn als zijn vaardigheden, kennis en kunde zijn van toegevoegde waarde voor Raet geweest.” February 18, 2009

 

Interim Projectleider, Centric

Marc H.J. Jansen, Manager Profit, Centric HR & Payroll Solutions

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

“Hans Hoogendoorn ken ik nog als collega vanuit CMG / LogicaCMG. Met de overgang vanuit LogicaCMG naar Centric hebben wij Hans “ingehuurd”, daar hij inmiddels “kleine” zelfstandige is geworden. De samenwerking met Hans was weer als vanouds! Zijn open persoonlijkheid, een professionele aanpak van zaken (zowel intern als extern), klantgerichtheid én geduld, maken hem “groot” qua inzetbaarheid. Hans heeft direct een klik met klanten, weet hun vertrouwen te winnen en maakt daarmee de start van een project al direct tot een goede start. De projecten die hij voor Centric heeft gedaan, zijn uitstekend verlopen. Daarnaast heb ik Hans nog kunnen inzetten voor een aantal interne werkzaamheden, gerelateerd aan één van onze HR-applicaties. Flexibeliteit is dus ook zeker één van de zaken die bij Hans hoog in het vaandel staat. Bij de eerstvolgende gelegenheid doe ik zéker weer een beroep op hem! Marc Jansen, manager Profit Centric HR & Payroll Solutions” May 3, 2009 

 

Interim Team/Project Manager AK markt, Raet

Giulio Ockels, HRM-Consultant, Raet BV

“De ervaring die Hans heeft opgebouwd in eerdere jaren van e-HRM kwam al snel aan het licht. Zo was hij gauw in staat om te schakelen met de consultants als het ging om de inhoud. Tegelijkertijd was het de bedoeling dat hij als unit manager / project manager, een nieuwe afdeling binnen de services tak, gestalte gaf. Een opdracht die hij m.i. erg goed heeft volbracht. De combinatie van organisatiesensitiviteit, organisatorisch vermogen en “people skills” maken Hans een fijne collega om mee samen te werken.”